Publication:

Makor Rishon - 2021-06-04

Data:

אוכל

אוכל // אפרת ליכטנשטט

//אפרתליכטנשטט

| מרכיבים 150 גרם קורנפלקס 6( כוסות מדידה בינלאומיות) 350 גרם (מכל שלם) של חמאת בוטנים טבעית * משתמשים בסקיפי? - זה יהיה מתוק מאוד, ותרו על הסוכר! 1 כוס סירופ מייפל טבעי 2 כפות סוכר דמררה 50 גרם (חצי כוס) שוקולד צ׳יפס | כ"ד בסיון תשפ"א | 4.6.2021 אופן ההכנה .1 מחממים תנור ל־091 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו בשמן בעזרת מברשת. .2 חותכים את העוף לשניצלונים שמנמנים. .3 בצלחת עמוקה שמים ביצה, מלח, פלפל וחרדל, טורפים היטב ומוסיפים לבלילה את העוף החתוך. מערבבים היטב כך שכל חתיכות העוף תהיינה מצופות בביצה. .4 במעבד מזון שמים את הקורנפלקס ואת כל התבלינים וטוחנים בפולסים קצרים לפירורים גדולים (שימו לב, זה הופך במהירות לאבקה). מעבירים את הפירורים לקערה. .5 טובלים כל חתיכה של עוף בפירורים ומניחים על הנייר המשומן (אין צורך לשמור על רווחים). .6 בעזרת מברשת מברישים את העוף במעט שמן גם מלמעלה. .7 אופים 15־12 דקות בתנור החם. בדקו את אחד השניצלים מבפנים לראות אם הוא מוכן. .8 היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את השניצלים. מגישים מיד. | ???????? מרכיבים ??? אופן ההכנה .1 ????? מרכיבים 150 גרם קורנפלקס 6( כוסות מדידה) 2 כפות מייפל/דבש/סילאן 2 כפות חלב 30 גרם חמאה מומסת 1 מכל שמנת מתוקה 38% קרה מאד 220 גרם גבינת שמנת ,5-38%( אחוזי השומן לבחירתכם) 3 כפות אבקת סוכר 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג 50 גרם קורנפלקס נוספים 2( כוסות מדידה) | כ"ד בסיון תשפ"א | 4.6.2021 אופן ההכנה .1 בסיס: מחממים תנור ל־081 מעלות, משמנים תבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה. .2 שמים את הקורנפלקס בקערה גדולה. מוסיפים מייפל, חלב וחמאה ובעזרת כף עץ מערבבים ומעט ״כותשים״ לתערובת אחידה. .3 משטחים את התערובת בתוך התבנית ועם ידיים רטובות מהדקים לבסיס בשכבה אחידה. .4 אופים 7 דקות בתנור החם ומצננים לטמפרטורת החדר כחצי שעה (אפשר לזרז תהליכים בעזרת המקפיא) .5 מילוי: שמים במעבד מזון את 50 הגרם קורנפלקס הנוספים וטוחנים לפירורים גדולים. אפשר גם לשים אותם בשקית עבה וליצור פירורים על ידי רידוד במערוך. .6 בקערת מיקסר עם וו הקצפה (או עם מיקסר ידני) שמים שמנת, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וטורפים לקצפת יציבה. .7 מוסיפים את גבינת השמנת כף אחר כף תוך כדי הקצפה, ומקציפים כמה שניות נוספות. .8 מורידים מהמיקסר ומוסיפים את רוב פירורי הקורנפלקס (שמרו כמה כפות לקישוט). .9 מערבבים בעדינות בתנועות קיפול. .10 ממלאים את הקלתית במילוי ומיישרים. .11 מפזרים את פירורי הקורנפלקס מסביב. מקפיאים כשעה לפני שאוכלים, כדי שהעוגה תתייצב, ושומרים במקרר.

Images:

Categories:

Makor Rishon

© PressReader. All rights reserved.