מקור ראשון

אוכל

ליכטנשטט //אפרת

17.9.2021 | י"א בתשרי תשפ"ב | |

אופן ההכנה

.1 מחממים מחבת, מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. .2 מוסיפים את הכבדים, מרווה, מלח ופלפל שחור בנדיבות ומקפיצים 2־3 דקות נוספות. .3 מוסיפים את הענבים ומקפיצים דקה נוספת. .4 מוסיפים את הדיבס, מביאים לרתיחה, מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש. מגישים חם.

17.9.2021 | י"א בתשרי תשפ"ב | |

קולנוע // יואב לוסטיג

he-il

2021-09-17T07:00:00.0000000Z

2021-09-17T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283124252021294

Israel Hayom