מקור ראשון

חדש!

צימר זוגי 400 ₪ ללילה צימר משפחתי 450 ₪ ללילה לפרטים >> 058-6170097 שיראל

מרכיבים (ל־6 מנות):

200 גרם מוצרלה, חתוכה למקלות דקים שמן לטיגון עמוק 150 גרם פירורי לחם מוזהבים רבע כפית אבקת שום חצי כפית פלפל חצי כפית מלח חצי כפית פפריקה קורט צ'ילי גרוס ביצה

אופן ההכנה:

.1 משפדים מוצרלה על שיפוד. .2 מחממים שמן במחבת רחבה ועמוקה. בינתיים, מערבבים במגש רחב את פירורי הלחם והתבלינים. בקערה נפרדת טורפים את הביצה. .3 טובלים את שיפודי המוצרלה בביצה, לאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ואז שוב בביצה ושוב בפירורי הלחם - לכיסוי מלא. .4 מטגנים במחבת למשך כשתי דקות עד הזהבה עמוקה. .5 מצננים מעט ומגישים לצד קטשופ ומיונז.

תמר פרלשטיין // צילום: אריק סולטן

he-il

2021-09-17T07:00:00.0000000Z

2021-09-17T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283420604764718

Israel Hayom