סלט פומלה ותותים
| כמעט כל בוקר אנחנו עוברים אצל הירקן ״להשלמות״ וזה זמן מעולה בשבילי לקבל רעיונות ולראות מה חדש ומה בעונה. לפני שבועיים פגשנו שם חבר שף שהודיע לנו חגיגית: ״אתם חייבים להכין סלט מפומלה ותותים, לא צריך יותר כלום!״ והוא צדק! זה פשוט מושלם. תודה, אילן! | כ"ט בכסלו תשפ"ב | 3.12.2021
מרכיבים
1 חבילת עלי רוקט, שטופה, מיובשת וחתוכה גס 1 פומלה מקולפת ומופרדת לחלקים קטנים 20־10 תותים שטופים וחתוכים לפרוסות ½ כוס גפרורי שקדים ¼ בצל סגול קצוץ דק־דק
* אפשר להחליף את הרוקט בחסה
2 כפות שמן זית 1 כף מיץ לימון טרי 1 כפית מייפל טבעי / דבש מלח ופלפל
אופן ההכנה
.1 קולים את השקדים כמה דקות על מחבת ללא שמן עד שהם מזהיבים, תוך השגחה. .2 מערבבים היטב את כל חומרי הסלט. מתבלים סמוך להגשה.
אוכל // אפרת ליכטנשטט
he-il
2021-12-03T08:00:00.0000000Z
2021-12-03T08:00:00.0000000Z
https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283360475373337
Israel Hayom