מקור ראשון

אוכל

// אפרת ליכטנשטט

|

מרכיבים

3 תפוחי אדמה מקולפים ומבושלים עד שהם רכים מאוד 1 קופסת טונה מסוננת חופן פטרוזיליה קצוצה דק־דק 1 חלמון ½ בצל סגול קטן קצוץ דק־דק

לציפוי

½ כוס קמח 1 חלבון ½ כוס פירורי לחם או פנקו

לטיגון:

1/3 כוס שמן

אופן ההכנה

.1 מועכים לפירה את התפוחי

אדמה. .2 מוסיפים את כל שאר מרכיבי

הקרוקטים. .3 יוצרים קרוקטים מאורכים. .4 שמים בשלוש קערות: קמח,

חלבון ופירורי לחם. .5 טובלים כל קרוקט בקמח, אחר כך בחלבון ולבסוף בפירורים (הכי נוח לצפות קודם את כולם בקמח לפני שממשיכים). .6 מחממים שמן ומטגנים את הקרוקטים מכל הצדדים עד להזהבה. מגישים עם לימון ומיונז.

מה אוהבים פה בבית יותר מקציצות? קרוקטים! קציצות מפירה, מה כבר יכול להשתבש? אז הנה גרסה עם תוספת חלבון שכולם כאן אוהבים בלי גבול

| ט"ו באב תשפ"ב | 12.8.2022

יין אלישע נקונצ'ני

he-il

2022-08-12T07:00:00.0000000Z

2022-08-12T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283085597962098

Israel Hayom