אוכל
ליכטנשטט //אפרת
17.9.2021 | י"א בתשרי תשפ"ב | |
אופן ההכנה
.1 מחממים מחבת, מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. .2 מוסיפים את הכבדים, מרווה, מלח ופלפל שחור בנדיבות ומקפיצים 2־3 דקות נוספות. .3 מוסיפים את הענבים ומקפיצים דקה נוספת. .4 מוסיפים את הדיבס, מביאים לרתיחה, מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש. מגישים חם.
17.9.2021 | י"א בתשרי תשפ"ב | |
קולנוע // יואב לוסטיג
he-il
2021-09-17T07:00:00.0000000Z
2021-09-17T07:00:00.0000000Z
https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283137136923182
Israel Hayom