מקור ראשון

מחפשים מנת רושם מפוצצת בטעם שתתחסל בשניות? מצאתם! סירות חסה מלאות בתבשיל קליל וטעים במיוחד, מושלם כמנה ראשונה

|

מרכיבים

1 בצל לבן 1 בצל סגול 1 כפית מלח ¼ כפית פלפל שחור 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 1 קולורבי קטן חתוך לקוביות קטנות 1 חבילת טופו 300( גרם) חתוכה לקוביות 1 כף סויה 2 שיני שום כתושות 1 כף דבש 1 כפית שמן שומשום 10 עלי חסה קצוצים דק 1 כף סויה 1 כף דבש 1 כף שמן שומשום 1 כף מיץ לימון 1 שן שום כתושה 1 כף שומשום | י"ב באייר תשפ"ב | 13.5.2022 כוס שבבי שקדים 3 ענפי בצל ירוק קצוצים

אופן ההכנה

.1 קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בשמן חם במחבת כרבע שעה, עד שהם רכים ושחומים. .2 מוסיפים מלח ואת הפלפל האדום ומטגנים כשתי דקות. .3 מוסיפים את הקולורבי ומטגנים עוד שתיים־שלוש דקות נוספות. .4 מוסיפים טופו, סויה, שום, דבש ושמן שומשום ומטגנים כעשר דקות. .5 מכבים את האש ומוסיפים את עלי החסה הקצוצים. .6 מערבבים היטב. .7 קולים את השקדים על מחבת ללא שמן עד שהם משחימים מעט. .8 בתוך כל עלה חסה שמים כף או שתיים מהתבשיל, ומקשטים בשקדים ובצל ירוק. מוסיפים כפית מהרוטב ואוכלים מיד.

אוכל // אפרת ליכטנשטט

he-il

2022-05-13T07:00:00.0000000Z

2022-05-13T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.makorrishon.co.il/article/283399130390994

Israel Hayom